2010-01-22 | 20:42:22

movie time..

Nu ska jag kolla på The Haunting of Molly Hartley där Chase Crawford är med i, han är för fin. Skriver vad jag tycker om filmen senare. Här är en trailer på filmen:

2010-01-21 | 18:41:24

tjugoförsta

Hejsan

Tänkte spela the sims 3 tror jag, ska bygga ett hus till åtta familjemedlemmar. Jag gillar att inreda hus men ibland tycker jag att det tar allt för lång tid att bli klar. Tycker man ska kunna köpa hus som redan har möbler, och dom hus som man väl kan köpa är för små tycker jag. vill har stora ytor.

Gossip girl är förstås på som vanligt. Tror allvarligt att jag är beroende, kollar minst på fem avsnitt varje dag och det blir många timmar. Jag kan inte somna om jag inte har sett ett Gossip girl avsnitt, brukar oftast somna när jag kollar. Kommer ihåg en dag på jullovet, när jag somnade 6 på eftermiddagen. Jag vaknade vid 12, kollade på ett GG avsnitt sedan somnade jag igen. Spelade the sims och kollade på gossip girl sedan igen när jag vaknade vid 4, så jävla skönt. Men som tur tycker jag inte att det är något negativt med mitt såkallade "beroende" eller ibland när jag har läxor kanske. Men tänk på sommaren va mycket jag kan se, men då kommer det nog inte bli lika mycket för jag kommer ju vara ute hela tiden i det fina vädret.

Ne nu ska jag gå och kolla om maten snart är klar, känner doft av mammas potatisgratäng. Mammas är godast, ingen kan slå den. Kykling blir det till, mums. Vattnas i munnen. O just det, man kan köpa jordgubbar i affärerna nu. Yes, nu kan jag göra det med mjölkchoklad. Fast en låda kommer säker vara as dyr men skit samma, man njuter ju sedan. Älskar jordgubbar.

2010-01-21 | 02:08:37

beställt

Nu har jag bställt smycke saker så jag kan göra ina egna smycken, hoppas att dom kommer snabbt. Kommer lägga upp bilder på bloggen på de smycken jag gör, ni kommer kunna köpa dom om ni tycker dom är fina. Shit va tiden har gått snabbt sedan jag skrev här. Vill spola tiden till den 8 mars, ni vet nog vad jag längtar till. Var inne på en Taylor Momsen (Jenny i Gossip girl) blogg och hittade en massa bilder på Jenny och Nate tillsammans.
Och dom komande avsnitten heter såhär:

Jenny, Full of Grace
The Lady Vanished
The Sixteen Year Old Virgin
The Empire Strikes Jack
Inglourious Bassterds ( egentligen heter avsnittet " Kiss me Nate " )


Man hör på titlarna att det är riktigt bra avsnitt, och speciellt "kiss me Nate" och "The sixteen year old virgin". Imorgon lägger jag in bilder från dom komande avsnitten för er som vill se. Men nu är det dags att sova, men innan måste det bli ett avsnitt av GG. Like always.


(klicka på bilden för att komm till hemsidan)

Goodnight

2010-01-20 | 20:21:41

Nate and .. ?



Nate och Jenny eller Nate och Serina?
Jag tycker båda men mest Jenny. Fan vad jag längtar tills triangeldramat.

2010-01-20 | 18:37:46

18.28



tog bilderna tidigare idag

Ellerhur tatueringen blev fin, det står chase crawford och ed westwick. As snyggt. Det har börjat läka snabbare nu, vill göra en ny tatuering snart igen. Ett märke som symboleserar något, som ett peacemärke exempel.
Det är tyvär såklart ingen riktig tatuering, bara vanlig penna. Men jag vill verkligen göra tatueringar, speciellt på handleden det är ju så jäkla snyggt. Det ska vara en text, jag vet inte vad det ska stå men något som jag inte ångrar. Kanske.. mitt födelsedatum. Såg det på en bild, det va AS snyggt. Senare när jag har tid ska jag lägga upp några bilder med snygga tattoos.
Det dåiga med det hela är att man måste vara arton för att skaffa en, man kan ju göra det om man får föräldrarnas tillstånd. Men gissa om jag får av mamma? nej inte nu i allafall. Men henna tatuering blir det i sommar i allafall. Nu byter jag ämne, från tatueringar till sommaren. Denna sommaren ska bli den bästa har jag bestämt mig för, jag vet exakt hur jag vill ha den. Men det orkar jag inte skriva nu för att det blir så långt och att jag måste börja plugga nu.

hugs & kisses again

2010-01-20 | 18:15:21

20 jan

har varit hemma hela veckan för att jag har varit sjuk, men imorgon ska jag gå. Därför måste jag börja plugga SO nu, hatar läxor. Skolan hade varit mycket bättre om man inte hade haft några läxförhör varje jävla vecka. Tycker det skulle vara bättre om det var varannan vecka istället.
Tycker inte lärarna planerar bra, för att dom ger läxor i värje ämne varje vecka. Det blir mycket tillslut, och exakt när man är klar med veckans läxor, så blir det läxförhör. Direkt efter man har gjort läxförhöret börjar man på nästa veckas plugg. Lite onödigt eller, eftersom att man glömmer ju mer än halva sakerna man pluggar in. Eller så är det för mig i allafall.

Jag får också lite panik, för att vi ska söka in till gymnasium om 12 dagar. Vet inte om jag ska ta media eller samhäll + fotoinriktining, men det lutar mest åt media just nu. haha vet inte vad jag kommer tänka den sista januari då jag sitter framför datan, men men. Kunskapsgymnasiet kommer iallafall vara en av skolorna.

Jag har märkt att det är ganska många som läser bloggen. Kul.. fortsätt med det. Ne nu ska jag vell börja annars kommer det bli sent som vanligt. Just det, kom på att jag måste skriva en krönika tillö svenskan tills imorgon, och jag som inte ens börjat. Jag vet inte ens vad jag ska skriva om, det finns ju tusen saker man kan skriva om men jag kommer inte på något bra. Om ni vet något bra man kan skriva om kan ni vell skriva till mig, bra jätteglad av förslag.

hugs n kisses
2010-01-20 | 01:02:35

GOSSIP GIRL & ONE TREE HILL

det ända jag har lust med är att kolla på Gossip girl och OTH i mitt rum. Det är en bra dag för mig att kolla på film och serier, det gör mig glad det gör så jag mår bra. Längtar ihjäl mig till mars då Gossip girl börjar sändas i USA igen, tycker det är as dåligt med ett sånt långt uppehåll. Ända sedan den 7 december? Omg fattar inte att jag har stått ut så länge. Nästa avsnitt kommer det hända saker som jag vill ska hända, så varför ska det bli ett uppehåll just nu? Triangeldrama, det gillar jag. A lot of feelings, i like it.



Det man ser på klippet är ju att Dan och Vanessa får ihop det, Serena och Nate får ihop det och Jenny och han knarksaken. Så lixom alla får ihop det, och det är det jag vill. Och ang. det med triangeldramat så kommer nog Jenny vilja ha Nate igen medans han är med Serena och Nate inte riktigt vet vad han själv vill.

FAN vad jag längtar asså. Någon som längtar med mig?
NENU ska jag in till mitt rum och sätta på GG sedan OTH, DÖR det är ju så jävla bra. Kan inte förklara med ord, haha ja vet låter töntigt med det är ju sant.

Puss och kram
2010-01-02 | 21:20:15

Nyårs outfit

2010-01-02 | 20:20:50

Gossip girl - When they were younger





Hittade på alla utom Ed Westwick. Alla är lika sig själva fast det är ju bara några års skillnad mellan korten. Ellerhur Penn Badgley var söt? Alla är så snygga nu, man kan inte nämna en ända som är ful i Gossip girl. Längtar tills den 11 januari då man kan ladda ner det nya avsnittet av Gossip girl. Episode 13 tror jag, i Sverige kommer dom visa Episode 9 tror ja. Om ni vill veta vart man kan ladda ner säg till.

Peace

2010-01-02 | 20:01:07

About me



Jag heter Marie och bor i Göteborg. I år kommer jag börja på gymnasiet och kommer att välja media eller samhäll plus en inriktning och det skulle blir fotografi. Har inte riktigt bestämt mig än för att det ingår massa saker på media. Men jag älskar att fotografera och film älskar jag att kolla på.
Har en månad på mig att bestämma.

Om jag fick drömma lite så skulle jag vilja vinna mycket pengar och flytta till USA några år efter skolan. Jag vill flytta till New york, älskar det. Så är det någon som hänger med om typ 5 år?
I usa skulle jag vilja arbeta med fotografi, arbeta för en tidning, designer eller något åt det hållet.

En sak jag gillar att göra är att kolla på film. Älskar Twilight, New moon, Gossip girl, One tree hill och alla vanliga serier. Tycker att alla är snygga i serierna och filmerna, ge mig lite snygghet! Haha.

Det var lite om mig, vet inte vad jag ska skriva riktigt men om ni undrar något så kan ni fråga.

Peace n (L)
2010-01-02 | 19:43:19

2a januari



Tänkte berätta vad jag gjorde på nyår.

Jag och tjejerna gick hem till en kompis och firade. Vi lyssnade på musik och drack lite cider, vid tolvslaget stog vi på ballkongen och typ skrek av glädje. Var ganska deprimerad, jag vet inte varför. Men nu när jag tänker efter ett nytt år, en ny start det är de jag behöver. Det kommer hända så mycket detta året, och en av sakerna är gymnasiet. Gud, vad jag längtar. Nya människor! Ny omgivning! Är så trött på allt. Kommer sakna alla vänner i skolan men vi kommer hålla kontakten, det måste vi.

Hur var eran nyår?
2010-01-02 | 18:48:53

Hej

Hej

Detta blir min nya blogg, gillar att skriva av mig. Bloggen kommer mest innehålla, min vardag, tankar, film, musik och mycket mer. Nu ska jag fixa en snabb design för annars blir inte lika kul annars.

Peace and Love / M